Wij gaan een stapje verder

Ons doel is dat u een prachtige website krijgt, en daar doen we alles aan. We letten op de kleinste details, en werken door tot alles klopt. Dankzij onze ervaring kunnen we u gericht adviseren over mogelijkheden waar u nog helemaal niet aan had gedacht. We kunnen zelfs bij u langskomen om iets persoonlijk uit te leggen. En ook na levering van de website kunt u altijd contact opnemen, en helpen we u met eventuele vragen of problemen.
 

Wat JK Webdesign Alkmaar voor u kan doen

Ons werk is het ontwerpen van websites. Dat doen we altijd met de nieuwste technieken, met een responsive design, we zorgen voor een goede zoekmachineoptimalisatie. Alle websites zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste browsers. En we werken met een tekstschrijver uit Alkmaar, die alle teksten voor uw nieuwe website kan verzorgen. Daarnaast kunnen we ook uw logo of volledige huisstijl ontwerpen.

Bekijk onze werkwijze

Een razendsnel en betrouwbaar CMS

concrete5_logo.svgEen CMS (Content Management Systeem) is een besloten beheeromgeving waarmee u uw website kunt aanpassen. Dit kunnen teksten, afbeeldingen, knoppen of formulieren zijn, maar ook op maat gemaakte modules zoals een portfolio, CRM of database met gegevens.

Wij werken met Concrete CMS. Dit is een CMS met eindeloze mogelijkheden en heel gebruiksvriendelijk. Laat u door ons uw website ontwikkelen krijgt u een uitgebreide uitleg met handleiding. Vanzelfsprekend kunt u ons altijd bellen voor support en ondersteuning.

Webdesign volgens de nieuwste technieken

Wij werken met de meest recente technieken. Dat garandeert een optimale werking en uitstraling van uw website, en maximale veelzijdigheid in de functies en toepassingen.

Al onze websites worden bovendien geoptimaliseerd voor de nieuwste versies van alle moderne browsers.

firefox.png chrome.png ie.png edge_1_.png safari.png opera.png