Wij helpen u verder

Wij ontwerpen websites, creëren logo’s en huisstijlen en leveren hosting en domeinregistratie. Het gaat er niet alleen om wat we doen, het gaat ook om hoe we dat doen. We gaan graag met u in gesprek over alle details, en tijdens het gehele proces blijven we regelmatig om uw feedback vragen. 

JK Webdesign Alkmaar werkt met de nieuwste technieken. We bieden een breed pakket aan diensten. We werken samen met een lokale tekstschrijver. Dat doen we allemaal om u zo goed mogelijk te helpen. Maar onze échte kracht schuilt in onze betrokkenheid en onze klantvriendelijkheid.

Het team achter JK Webdesign Alkmaar

Met ons team werken wij elke dag om u de kwaliteit te leveren die u verwacht. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Robbert Jongkind

Robbert Jongkind

Algemene zaken

In 1999 heeft Robbert, naast zijn studie Small Business, vol enthousiasme JK Webdesign opgericht. Robbert vindt zijn passie in het samen met klanten komen tot belangrijke doelen waardoor klanten blij worden. Zijn expertise zit in de vertaling van doel naar oplossing.

Michael

Michael

Webontwikkelaar

Michael is sinds 2022 webontwikkelaar bij JK Webdesign. Hij heeft indruk gemaakt met zijn vaardigheden en kennis, en is een waardevolle aanwinst voor het team. Michael houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites en bijbehorende modules, waarbij hij de gebruikerservaring verbetert en de functionaliteit optimaliseert met zijn creativiteit en technische kennis.

Patrick

Patrick

Systeembeheerder

Patrick is al jarenlang onze systeembeheerder. De tovenaar op de commandline en helemaal thuis in Linux systemen. Hij beheert het serverpark en is de aangewezen persoon als calamiteiten zijn op serverniveau. Ook is hij een expert in het zoeken naar anti-spam oplossingen.

Christine

Christine

Administratie

Christine verzorgt al jaren de administratie van JK Webdesign Alkmaar. Voor vragen over facturen of betalingen kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen.

Gerard

Gerard

Grafisch vormgever

Gerard is al sinds 2012 DE grafisch vormgever. Hij is wat je noemt een echte creativeling. Gerard is gespecialiseerd in vormgeving van logo's, moodboards, huisstijl en uiteraard onze websites.