Wij helpen u verder

Wij ontwerpen websites, creëren logo’s en huisstijlen en leveren hosting en domeinregistratie. Het gaat er niet alleen om wat we doen, het gaat ook om hoe we dat doen. We gaan graag met u in gesprek over alle details, en tijdens het gehele proces blijven we regelmatig om uw feedback vragen. 

JK Webdesign Alkmaar werkt met de nieuwste technieken. We bieden een breed pakket aan diensten. We werken samen met een lokale tekstschrijver. Dat doen we allemaal om u zo goed mogelijk te helpen. Maar onze échte kracht schuilt in onze betrokkenheid en onze klantvriendelijkheid.

Het team achter JK Webdesign Alkmaar

Met ons team werken wij elke dag om u de kwaliteit te leveren die u verwacht. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Robbert Jongkind

Robbert Jongkind

Algemene zaken

In 1999 heeft Robbert, naast zijn studie Small Business, vol enthousiasme JK Webdesign opgericht. Robbert vindt zijn passie in het samen met klanten komen tot belangrijke doelen waardoor klanten blij worden. Zijn expertise zit in de vertaling van doel naar oplossing.

Emiel

Emiel

Programmeur & webdesign

Sinds 2015 versterkt Emiel het team van JK Webdesign. Hij is gespecialiseerd in HTML/CSS en PHP. Emiel is na zijn studie Applicatie- en Mediaontwikkelaar verder gegaan met webontwikkeling. Emiel vind zijn passie in de finetuning van websites en het verrijken van de bezoekersbeleving.

Simon

Simon

Webdesigner

In zijn tweede leerjaar van zijn studie communication and multimedia design heeft Simon bij JK Webdesign stage gelopen. Na zijn stage is Simon blijven werken bij JK Webdesign. Simon heeft echt oog voor details in de webdesign.

Christine

Christine

Administratie

Christine verzorgt al jaren de administratie van JK Webdesign Alkmaar. Voor vragen over facturen of betalingen kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen.