Wij helpen u verder

Wij ontwerpen websites, creëren logo’s en huisstijlen en leveren hosting en domeinregistratie. Het gaat er niet alleen om wat we doen, het gaat ook om hoe we dat doen. We gaan graag met u in gesprek over alle details, en tijdens het gehele proces blijven we regelmatig om uw feedback vragen. 

JK Webdesign Alkmaar werkt met de nieuwste technieken. We bieden een breed pakket aan diensten. We werken samen met een lokale tekstschrijver. Dat doen we allemaal om u zo goed mogelijk te helpen. Maar onze échte kracht schuilt in onze betrokkenheid en onze klantvriendelijkheid.

Het team achter JK Webdesign Alkmaar

Met ons team werken wij elke dag om u de kwaliteit te leveren die u verwacht. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Robbert Jongkind

Robbert Jongkind

Algemene zaken

In 1999 heeft Robbert, naast zijn studie Small Business, vol enthousiasme JK Webdesign opgericht. Robbert vindt zijn passie in het samen met klanten komen tot belangrijke doelen waardoor klanten blij worden. Zijn expertise zit in de vertaling van doel naar oplossing.

Christine

Christine

Administratie

Christine verzorgt al jaren de administratie van JK Webdesign Alkmaar. Voor vragen over facturen of betalingen kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen.