Al onze hostingpakketten zijn bovendien inclusief:
  • Dagelijkse back-ups van uw data
  • Webmail met uitgebreide spamfilter en automatisch afwezigheidsbericht
  • Statistieken over het gebruik van uw website

Altijd online, altijd ondersteuning

JK Webdesign Alkmaar heeft eigen servers, die zijn aangesloten op noodstroomvoorzieningen en een dubbel uitgevoerd netwerk. U krijgt daardoor maximale veiligheid en stabiliteit. Uw website is razendsnel, veilig, en altijd bereikbaar. En als er tóch problemen zijn kunnen wij het direct oplossen dankzij onze 24-uurs storingsdienst. U krijgt dus altijd direct hulp bij storingen, zelfs midden in de nacht.

Dankzij back-ups verliest u nooit uw gegevens

Bij alle hostingpakketten zitten dagelijkse back-ups inbegrepen. Jaarlijks verliezen duizenden mensen alle gegevens van hun website omdat ze een foutje hebben gemaakt, of omdat hackers op hun website zijn gekomen. Alles opnieuw doen kan weken duren, en de kosten kunnen hoog oplopen.

Dat risico loopt u niet met de hosting van JK Webdesign Alkmaar. Wij regelen de back-ups, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Mocht u dan uw data verliezen, hoeft u alleen even contact met ons op te nemen. Zo eenvoudig is het om uw gegevens te beschermen.

Web Email met spamfiltering Zoek

Direct domeinnaam registreren

Domeinnamen bij JK Webdesign Alkmaar

SIDN logoVia JK Webdesign Alkmaar kunt u direct al uw domeinnamen registreren. Wij werken samen met gerenommeerde partijen, waaronder de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland), waardoor we alle bekende extensies kunnen aanbieden. Via onze website is een domeinnaam binnen enkele minuten vastgelegd. Maar als er echt haast achter zit kunt u ons ook even bellen via 072 5616039. Dan zorgen wij dat uw domeinnaam per direct geregistreerd wordt.

Met korting
Wilt u in één keer een heel aantal domeinnamen registreren? Dan bieden we u een aantrekkelijke korting. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Microsoft Partner

JK Webdesign Alkmaar is Microsoft Patner

JK Webdesign is Microsoft Partner. Wij bieden alle Office 365 producten waaronder hosted Exchange vanaf € 3,40 exclusief BTW per maand. Werk altijd met de nieuwste versies van Microsoft Office en maak gebruik van een mailbox van 50GB met agenda.

Spamvrije email

Spamexperts spamfilter bij JK Webdesign Alkmaar

97 procent van alle verzonden email is spam. Maar dankzij onze uitgebreide spamfilters hoeft u zich daar niet mee bezig te houden. Wij werken samen met SpamExperts. Zij bieden een spamfilter met uitgebreide, zelflerende algoritmes, waardoor u geen last heeft van de tientallen mails per dag met reclames en virussen. Bovendien kunnen wij op uw verzoek specifieke mailadressen op een 'white list' of 'black list' zetten. Zo worden belangrijke mails nooit onterecht verwijderd, en kunt u andere mailadressen juist gericht blokkeren.

De spamfilters van SpamExperts zitten inbegrepen bij al onze hostingpakketten.

Aandacht voor het milieu

JK Webdesign Alkmaar geeft om het milieu. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het behoud van onze natuur. Daarom gebruiken wij 100% windenergie van de Windunie. En ons virtuele serverpark verbruikt 70-90% minder stroom dan vergelijkbare fysieke serverparken.

Daarnaast beperken we het gebruik van papier, door zoveel mogelijk per email te communiceren en factureren. Al kunnen we u uiteraard op verzoek facturen of offertes per post toesturen.