Omdat uw website wel gevonden moet worden

Zoekmachineoptimalisatie, ook bekend als SEO (Search Engine Optimization), is het optimaliseren van websites om zo hoog mogelijk in zoekresultaten te komen. En dat is belangrijk: de bovenste drie resultaten bij een zoekopdracht krijgen bijna 60 procent van alle bezoekers!
Daarom levert JK Webdesign volledig geoptimaliseerde websites.

Dat doen we door alle websites te bouwen in overzichtelijke, duidelijke code. Dat zorgt ervoor dat uw website makkelijk 'leesbaar' is voor zoekmachines. En we helpen u met het kiezen van een zoekmachine-vriendelijke URL en paginatitels. En dat geeft resultaat: uw website scoort beter en u bereikt meer klanten.

Direct resultaat met JK Webdesign

Wilt u snel resultaat zien van uw nieuwe website? JK Webdesign ondersteunt u graag bij het opzetten van een online advertentiecampagne. Met webadvertenties of een campagne in Google Adwords bouwt u vlot naamsbekendheid op. We onderzoeken de belangrijkste zoekwoorden in uw branche, bespreken uw doelgroep, en stellen samen een advertentie op waarmee u klanten overtuigt.

seo_google_icon.png

Een goed verhaal

Voor goede zoekmachineoptimalisatie is ook de inhoud van uw website belangrijk. Goede teksten maken hét verschil tussen een toppositie of een lagere plek in zoekresultaten. Daarom werkt JK Webdesign samen met een tekstschrijver uit Alkmaar. Zij schrijft alle Nederlandse of Engelse teksten voor uw website, geoptimaliseerd voor zoekmachines én voor uw bezoekers.