Heeft u een écht goede webshop nodig?

Wij ontwerpen het voor u, met veel zorg en aandacht en in regelmatig overleg met u.

Tenslotte willen we dat uw producten optimaal getoond worden en dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe webshop. Wij houden rekening met goede SEO, zodat klanten uw producten gemakkelijk kunnen vinden via zoekmachines.

online-store-3265497.png

Een effectieve webshop, hoog scoren in
Googlepinguin-icon.svg

Koppel uw diensten

Eenvoudig order- of klantenbeheer? Automatische bevestigingsmails met de factuur? Alle transacties direct verwerken in uw boekhouding? Wij kunnen het allemaal voor u doen.

Daarnaast kunnen we ook binnen uw webshop meerdere handelingen koppelen. We kunnen bijvoorbeeld een module leveren waarbij klanten zelf hun producten kunnen samenstellen. Of een gemakkelijk systeem om kortingen of promotiecodes in te verwerken. Of geautomatiseerde mails om klanten eraan te herinneren dat ze nog producten in hun winkelmandje hebben zitten.

U ziet, eigenlijk kunnen wij alles voor u doen. Neem dus contact met ons op, dan helpen we u graag.

Betalingssystemen

JK Webdesign is partner van Mollie. Dit is een betaaldienst die alle veelgebruikte betalingssystemen mogelijk maakt. Van iDeal tot creditcard, van Paypal tot Bitcoin, en allemaal ook internationaal. En dat doen ze met de hoogste veiligheidsstandaard, dezelfde die banken hanteren.

U weet dus zeker dat uw financiële transacties veilig verlopen. Terugbetalingen is trouwens ook geen probleem, en is met één druk op de knop geregeld.

mollie_logo.svg

paymentmethods.svg