Webshops door JK Webdesign Alkmaar

Complexe webshops" Heeft u een écht goede webshop nodig? "
Heeft u een écht goede webshop nodig? Wij ontwerpen het voor u, met veel zorg en aandacht en in regelmatig overleg met u. Tenslotte willen we dat uw producten optimaal getoond worden en dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe webshop. En uiteraard houden we ook rekening met goede SEO, zodat klanten uw producten gemakkelijk kunnen vinden via zoekmachines.

Wij gebruiken ons eigen Content Management Systeem, waardoor we maximale vrijheid hebben in het ontwerp van uw webshop. U bent bij ons dus niet gebonden aan vaste pakketten of een beperkt aantal mogelijkheden. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het maken.

Koppel uw diensten

Omdat wij ons eigen CMS hebben kunnen wij heel gemakkelijk verschillende diensten aan elkaar koppelen. Eenvoudig order- of klantenbeheer? Automatische bevestigingsmails met de factuur? Alle transacties direct verwerken in uw boekhouding? Wij kunnen het allemaal voor u doen.

Daarnaast kunnen we ook binnen uw webshop meerdere handelingen koppelen. We kunnen bijvoorbeeld een module leveren waarbij klanten zelf hun producten kunnen samenstellen. Of een gemakkelijk systeem om kortingen of promotiecodes in te verwerken. Of geautomatiseerde mails om klanten eraan te herinneren dat ze nog producten in hun winkelmandje hebben zitten.

U ziet, eigenlijk kunnen wij alles voor u doen. Neem dus contact met ons op, dan helpen we u graag.

Betalingssystemen

Betaalmethodes JK Webdesign werkt samen met Mollie: een betaaldienst die alle veelgebruikte betalingssystemen mogelijk maakt. Van iDeal tot creditcard, van Paypal tot Bitcoin, en allemaal ook internationaal. En dat doen ze met de hoogste veiligheidsstandaard, dezelfde die banken hanteren. U weet dus zeker dat uw financiële transacties veilig verlopen. Terugbetalingen is trouwens ook geen probleem, en is met één druk op de knop geregeld.

Een selectie uit ons werk

Hier vindt u een selectie van ons beste werk. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de opdracht. Bent u overtuigd van onze kwaliteit? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte!


Ons portfolio word op dit moment ingeladen. Een ogenblik geduld alstublieft.