Team JK Webdesign Alkmaar


Het team achter JK Webdesign Alkmaar

Met ons team werken wij elke dag om u de kwaliteit te leveren die u verwacht. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor.

Robbert Jongkind
Algemene zaken

In 1999 heeft Robbert vol enthousiasme JK Webdesign opgericht. Als eigenaar is Robbert bereikbaar voor al uw algemene vragen, en voor gericht advies over webdesign en internet.

Jelle de Leur
Senior programmeur

Jelle is altijd zelfstandig programmeur geweest. Vanaf 2016 heeft Jelle steeds vaker opdrachten gedaan voor JK Webdesign. Jelle is een allround programmeur die uitdagingen niet uit de weg gaat.

Mike
Programmeur

Mike is in 2012 begonnen als stagiair bij JK Webdesign. Dat beviel zó goed dat hij is blijven werken. Inmiddels is Mike onze specialist voor PHP/MySQL. Werken met complexe webapplicaties en externe API's is zijn grote uitdaging.

Emiel
Webdesigner

Sinds 2015 versterkt Emiel het team van JK Webdesign. Hij is gespecialiseerd in HTML/CSS en PHP. Emiel volgt naast zijn werk nog een studie Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Hij wil hiermee JK Webdesign tot een nog hoger niveau brengen. Hij is hiermee de vraagbaak van het bedrijf voor de nieuwste ontwikkelingen.

Christine
Administratie

Christine verzorgt de administratie van JK Webdesign Alkmaar. Voor vragen over facturen of betalingen kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen.